Resultaten voor disco

disco
Silent Disco sTeun en toeverlaat.
We al tientallen gratis silent disco sets hebben uitgereikt? En d e videos en reportage over de silent disco van sTeun en toeverlaat ruim 6 miljoen mensen hebben bereikt? Hestia Ontwikkeld door ThemeIsle. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
10-10-2020 Disco Wonderland De Bonte Wever Assen TICKETS.
Dan wel met een extra mooie line-up, want we zijn allemaal echt wel weer toe aan een goed feestje! Disco Wonderland is bedoeld als dansavond waarbij je lekker een avond los kan gaan en dat is momenteel nog niet mogelijk.
Poppodium Nieuwe Nor Silent Xmas Disco: Out of the Box.
Helaas, dit evenement is nét uitverkocht! Maar wees gerust, we zijn snel terug met onze Silent Disco! Ho Ho Ho! Op donderdag 26 december staan de feestelijk ingepakte dozen Silent Disco Box weer op de stoep voor de kersteditie van onze Out of The Box Silent Disco.
All Star Entertainment Disco Party met de Beste Disco Muziek Show DJ Artiesten, Dansers.
Er is ook genoeg Disco Party kleding te vinden, waardoor iedereen het leuk vindt om zich in Disco Stijl of Jaren 70 80 stijl te verkleden en daarnaast liggen die lekker ouderwetse dansnummers uit de Disco periode altijd lekker in het gehoor.
Nr.1 in disco kleding vrouw Discokleding.com.
Altijd prettig om de Disco kleding voor de laagste prijs te ontvangen! Tevens kunnen we de Disco kostuums veelal binnen enkele dagen ook in grotere aantallen leveren dan de weergegeven voorraad in de webshop. Veel plezier toegewenst met de Disco kleding dames!
Disco Seventies carnavalsaccessoires Carnavalsland.
Toppers in Concert. USA / Amerika. Panty's, Body's' Overknee's.' Superhelden / TV Film. Toppers in Concert. LEDS start the party. Rock N Roll. Renaissance, Barok Rococo. Brandveilige versiering decoratie. Rock n Roll. Fun, Fop Cadeau's.' Verhuur Geboorte Jongen. Verhuur Geboorte Meisje.
DISCO TOTAL Events Melkweg.
Disco Total serveert je alleen de allerlekkersteitalo disco classics gecombineerd met denieuwste releases. Laat je verrassen op de dansvloer door dj's' met een verhaal en een extravagant spektakel aan overweldigende live acts. Disco Total Facebook. Disco Total Website. Like us on Facebook.
Fluff Disco Kerstspecial - TivoliVredenburg.
Your frequent dose of disco dagger. Tijdens de kerstspecial licht Fluff Disco op met de lekkerste disco, vuigste hits uit de '90s' en '00s' vermengd met obscure dansplaten en house throwbacks. Terwijl neon de damp doormidden klieft en de nacht plaats maakt voor dromenland; welkom op de kermis die altijd doordraait.
Nieuw: dit jaar kun je naar een silent disco op de drijvende ijsbaan - indebuurt Leiden.
Het is één van de nieuwe onderdelen van de Winter Wonder Weken. Silent disco op de ijsbaan. Pak je agenda erbij: de silent disco is op donderdag 19 december van 18.00 tot 21.00 uur op de ijsbaan op de Nieuwe Rijn.
Disco.
Speciaal voor groep 8 is het laatste half uur: 21.00 - 21.30 uur. T ijdens de disco kunnen kinderen snoep en drinken kopen aan de bar bij ons team enthousiaste vrijwilligers. Water: Gratis Wij houden ons aan de maatregelen rond het Covid-19 virus.

Contacteer ons